Zangeres

Tamara Maria is een zangeres met een warme zwoele stem en exotische uitstraling. Ze zingt solo, duo of met band sfeervolle live achtergrond muziek. Zoals lounge muziek, latin, smooth jazz en romantische popsongs in de stijl van Norah Jones, Caro Emerald, Nina Simone, Amy Winehouse en Laura Fygi. Aangename muziek om bij te loungen, babbelen, borrelen, netwerken, eten. Kortom, muziek om bij te genieten.

Tamara Maria heeft onder andere gezongen op het North Sea Jazz festival, op TV met Cor Bakker, op de Miljonairsfairs, en in alle Holland Casino’s. Ze is een professionele en ervaren zangeres en heeft een conservatorium opleiding conservatoriumgeschoold en haar zwoele stem is te beluisteren op tal van lounge CD’s.

Zangdocent

Tamara Maria is zangdocent en zangcoach en geeft individuele en groepslessen en zangworkshops en coacht bij studio opnamen in alle stijlen lichte muziek van jazz tot pop . Voor meer informatie, ga naar www.DeZangles.nl

Artiestenbemiddelaar

Tamara Maria heeft veel ervaring en een groot collega artiesten netwerk dat ze van binnenuit kent. Ze bemiddelt bij boekingen en optredens voor artiesten in het Braziliaanse entertainment en Jazz muziek genre.